Restaurant website

Jouw online horeca visitekaartje

Ook voor de horeca is het belangrijk je firma online te profileren. Uit onderzoek blijkt dat restaurants de meest gezochte bedrijven zijn op het internet. Dat gebeurt voor een groot gedeelte op de mobiele telefoon, het is dus van groot belang dat de website goed te lezen is op de mobiele apparatuur. Door de toenemende diversiteit van de horeca en de steeds groter wordende concurrentie is het belangrijk om jouw horeca website te onderscheiden van de rest.

Er zijn veel mogelijkheden om jouw horeca strategie te bepalen maar een aantal zaken zijn essentieel.. Zoals de socials, in deze tijd niet meer weg te denken. Buiten dat, moet de horeca website uiteraard net als in andere vakgebieden snel werken en gebruiksvriendelijk zijn. Met prachtige foto’s kun je de site maximaal optimaliseren en de bezoekers laten watertanden. Het is de bedoeling dat jouw website de bezoekers een eerste stap laat zetten in jouw etablissement.

Ik help je graag, met mijn 30 jaar ervaring in de horeca is er al behoorlijk wat kennis in huis. Samen met mijn passie voor mooie dingen en de net afgeronde NIMA A online marketing opleiding moeten we samen tot mooie dingen komen.

restaurant-utensils

We kijken samen naar de mogelijkheden en maken van  jouw website een perfect online visitekaartje.

brochure

Je kunt zelf zaken blijven aanpassen zoals een nieuwe menukaart of wijnkaart.

ooking

Uiteraard is de website inclusief alle juiste plugins zoals mogelijkheid tot reserveren.

cell-phone

Aangepast zodat het te lezen is op de verschillende apparaten.

×