Projects

uiteindelijke logo Boelema begeleiding

Net gestart als ZZP-er zocht ik iemand die een website voor mijn onderneming kon maken. Via via kwam ik terecht bij Carla Jelsma van Jelsma-online. Zij heeft mijn website www.boelemabegeleiding.nl gemaakt, waar ik heel blij mee ben.

Ik kan Carla van harte aanbevelen als je op zoek bent naar iemand die een website voor je maakt die echt bij jou en je bedrijf past. Na het kennismakingsgesprek heeft Carla zich goed ingelezen in wat ik wilde gaan doen. Dit gaf mij vertrouwen en was een goede basis voor een prettige samenwerking.

Bij het maken van de site kijkt Carla goed naar wie je bent als persoon, maar ook welke boodschap je met je bedrijf en dus je site wilt uitstralen. Zij komt met voorstellen die qua design, kleuren, indeling, en verdere inhoud perfect passen. Carla werkt daarbij samen met deskundigen op het gebied van webhosting en ontwerp. Zo heeft Lisa Pijnenburg het schitterende logo op mijn site ontworpen.

Wat mij zeer aansprak is de persoonlijke benadering van Carla. Ze denkt met je mee en is creatief over opzet en inhoud van de website en komt met goede suggesties. Er is regelmatig contact over het finetunen van de site. Ze is ook geduldig, wat ik erg plezierig vond, omdat ik niet bekend ben in de wereld van websites. Zo kreeg ik een goede uitleg hoe ik zelf de tekst kan aanpassen mocht dat later nodig zijn.

Carla bedankt voor de fijne samenwerking en de prachtige website!

Kerina Boelema

Website xulluxyachts

“I have the pleasure of working together with Carla on developing and maintaining my company’s website, and I am very happy with the results. She is an incredibly creative and professional website designer who truly understands the balance between aesthetics and functionality.

She is attentive to every detail, ensuring that the website not only looks fantastic but also functions seamlessly across all devices.

Carla demonstrates a high level of professionalism throughout the entire period we are working together. She is responsive, communicative, and always open to feedback, making the collaboration a smooth and enjoyable experience.

The end product speaks volumes about her expertise and dedication. Our new website (xulluxyachts.com) not only reflects our brand identity but also resonates with our audience, thanks to her creativity and strategic design choices.

I highly recommend Carla to anyone seeking a website designer who combines creativity with professionalism. She is a true asset and delivers exceptional results.”

Carla heeft mijn ideeën voor een logo mooi door vertaald naar een logo een website. Mijn wensen een haar creativiteit hebben geleid tot een logo waarin mijn passie voor mijn werk, mooie vormen en kleuren hebben gekregen. De website heeft een rustige een duidelijke uitstraling.

Carla heeft samen met mij de website Bij Moeders Thuis zowel functioneel als de look & feel ingericht. Ze is een doorzetter, geeft niet zomaar op. Tussentijds hadden we geregeld een afstemmoment over diverse dingen, het was fijn om te bekijken wie wat kon oppakken en welke richting we op gingen. Ze nam mij serieus en nam de tijd voor me. Ze gaf me de keuzes en beperkingen door en samen wisten we zo knopen door te hakken. Ze weet wat belangrijk is voor lezers en ik heb haar ervaren als een prettige persoonlijkheid. Ik wens dat ze nog meer mensen kan helpen met hun website. Carla bedankt voor je hulp en ik weet je te vinden voor verdere ontwikkelingen en zal jou aan blijven bevelen binnen mijn netwerk.

Carla van Jelsma Online heeft mij ontzettend goed geholpen met de bouw van mijn website. Ze was gedurende het proces altijd goed bereikbaar. Ze keek en dacht altijd geduldig met mij mee en gaf goed advies. Ik ben heel blij met het resultaat! Carla, heel veel dank!

Wat een fijne samenwerking! Het contact met Carla verliep vlot en rechtstreeks. Ze heeft mijn wensen voor de website goed aangevoeld en verwerkt. Ze gaf adviezen en kwam met oplossingen en ideeën die een goede aanvulling waren. Ze is creatief en heeft een goed gevoel voor sfeer en kleurencombinaties. Carla, bedankt en succes met je toekomstige projecten.

Beste Carla, ik wil je bedanken voor de supermooie website, je hebt geweldig meegedacht en daardoor heb ik ook meer inzicht in mijn bedrijf. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Portfolio, webdesign en online marketing advies

Aanrader!

Onze website hadden we overgenomen van de vorige eigenaren en heeft vlak na de overname door de covid volledig stil gestaan, er lag dus behoorlijk wat werk toen we contact opnamen met Carla. Groot voordeel voor ons is Carla haar jarenlange ervaring in dezelfde branche waardoor de juiste ondersteuning, hulp en aandacht kon en nog steeds gegeven kan worden. Zeer prettige samenwerking die we nog lang zullen blijven voortzetten. 

Ik heb jelsma-online gevraagd om mijn website vorm te geven. Ik ben uitermate tevreden over het eindresultaat en over de ontzettend goede samenwerking. Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd. Ik kan jelsma-online iedereen aanraden. Zelfs een leuke kaart na het online gaan van de site ontvangen. Dankjewel Carla!

Door mijn viraal gaan op Tik Tok had ik behoefte aan een site die ook aan zou sluiten bij jongeren.

Toen ik Carla Jelsma leerde kennen wist ik nog niet goed hoe ik dit vorm moest gaan geven. Met veel geduld heeft zij samen met mij onderzocht wat ik voor ogen had, en wat de technische mogelijkheden daartoe waren.

Daarbij heeft zij zich rustig en oplossingsgericht opgesteld. Carla kwam bovendien met het idee om mezelf tussen de koeien te laten fotograferen, om een beeld te geven aan het pakken van je podium.

Dat heeft een spectaculair mooi resultaat opgeleverd. Daarnaast is Carla niet bang om nieuwe dingen uit te proberen.

Het was een prettige samenwerking, die als een soort groeiproces voor ons allebei is verlopen en heeft geleid tot een prachtig resultaat!

Portfolio, webdesign en online marketing advies

Carla heeft mij meer dan geholpen, eerst heeft zij duidelijk mijn visie in kaart gebracht en begrijpt als geen ander dat ieder zijn eigen vak kent. Daar waar zij goed in is wordt dan tot leven gebracht, dat alles zo te samen, geweldig en zelfs hartverwarmend ❤ Dankbaar dat je op m’n pad bent gekomen. Liefs Diana

Mock-up After-lipo
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Recensie van Ydanne (website Ydbird is van het net gehaald, ondernemer is gestopt met de onderneming)

Carla heeft mij geholpen om mijn website opnieuw in te delen en te structureren. De communicatie verliep soepel en als ik nog een vraag had omtrent mijn website, beantwoordde zij deze snel. Bedankt! Ik zou jelsma-online zeker aanbevelen als je een nieuwe website wil laten bouwen of om te website te structureren.

Recensie van Anouk, (website Magnolia Styling is van het net gehaald, ondernemer is gestopt met de onderneming)

Ik ben zo ongelooflijk blij met het deskundig en professionele advies van Carla. Zij leidde het bouwen van mijn website in heel goede banen! Ze denkt mee qua lay out en ontwerp, heeft eigen inbreng wat ik erg waardeer en weet wat ze doet als het gaat om websupport en beveiliging van de site, heel belangrijk. Ik ben zo trots op mijn site, dank je wel lieve Carla.

×