Wil je een website laten maken?

Ik maak de website in WordPress en Elementor waarbij als de website klaar is, je alles zelf kan aanpassen. De website wordt gebouwd vanaf scratch en is dus uniek. Mocht je het te lastig vinden om zelf veranderingen te doen op je site kun je bij mij een strippenkaart kopen voor 10 uur ondersteuning (als die verbruikt is koop je weer en nieuwe uiteraard).

We kunnen samen overleggen hoe de website eruit moet komen te zien en bepalen het design wat het best past bij jouw klanten. Op mijn blog pagina kun je al wat kennis opdoen over het bouwen van een website. Voordat we beginnen krijg je van mij een hele vragenlijst om in te vullen zodat we goed geïnformeerd aan de slag gaan.

Als je zelf een goed beeld hebt over jouw site is dat top, anders gaan we samen aan de slag om de kleuren, vorm en inhoud te bepalen.

De content lever je zelf aan, het mooist is als je zelf foto’s laat maken. Mocht je interesse hebben in een fotograaf kan ik je daarin adviseren. Anders kunnen we samen kijken naar stockfoto’s bij bijvoorbeeld Unsplash, Freepik. Hier kun je gratis foto’s downloaden of soms tegen een kleine vergoeding. 

Wanneer wil je online?

Bij mij een website laten maken? We bespreken wanneer je live wilt gaan met de nieuwe site en maken daar duidelijke afspraken over. Binnen die periode spreken we een moment af dat we de proefversie bespreken. Dit is het moment waar je op en aanmerkingen kan aangeven. Dan ga ik aan de slag met de laatste aanpassingen. 

Iets meer dan een standaard website?

Wil je jouw professionele website uitbreiden met een reserveringssysteem of met een agenda, dat kan. Laat al je wensen weten dan ga ik aan de slag om de beste plugin daarvoor te vinden.

Logo jelsma-online

Bij jelsma-online kun je al een website laten maken vanaf € 695,00.

Je ontvangt een duidelijke offerte en ik praat je regelmatig bij over de vorderingen.

Wil je ook een website laten maken die aan al jouw wensen voldoet?

×