Een website laten maken

Voor het maken van een website zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je jouw website laten maken bekijk hieronder de opties.

Basis - Website design max 5 pagina's

Maak jouw werk zichtbaar door middel van een professionele website.

Upgrade - Website design max 8 pagina's

Met de upgrade gaan we net iets dieper op de materie in.

Portfolio website

Laat een mooie portfolio website maken als showcase voor je werk. Een goede portfolio website is een belangrijk onderdeel van persoonlijke branding en kan helpen om de kwaliteit van jouw werk te tonen en een professionele reputatie op te bouwen.

Basis - Website design max 5 pagina's

Heb je geen uitgebreide website met toeters en bellen nodig? Dan is een basispakket perfect voor je! Ik bouw een aantrekkelijke, snelle en effectieve website voor je!

Je online visitekaartje

Je website moet passen bij jouw product, dienst en uitstraling. En bovenal moet de website je potentiële klanten aanspreken en nieuwsgierig maken. Ik help je met een doelgerichte website.

Vanaf € 995,00

Upgrade - Website design max 8 pagina's

Wil je net even iets meer aandacht besteden aan je website, of meer pagina’s kies dan voor de upgrade.

Online vertrouwen

Een functionele website geeft geloofwaardigheid aan je bedrijf. Als je laat zien wat je kan, je bent open naar bezoekers/klanten toe dan krijg je vanzelf meer succes. Een sterke website en goede services geven vertrouwen.

Vanaf € 1550,00

Portfolio website

Bij online portfolio’s draait alles om de juiste look. Daarom maken we samen een designerportfolio die je niet snel vergeet. 

Laat jezelf zien

Als sporter, fotograaf, kunstenaar, ontwerper of model bereik je een groter publiek als je je werk online zet.

Vanaf € 695,00

Sowieso

×