Mijn missie is om jou te helpen met het maken van een website waar je supertrots op bent en die je aan de hele wereld wilt laten zien.

Over mij

Een technisch degelijke website met een mooi, functioneel design en een duidelijk verhaal. Dat is hoe het werkt.

Creatieve websites & marketing advies

” Een eigen onderneming is heel erg spannend maar ik mag alles zelf bepalen en creëren. Als het goed gaat mag ik alle complimenten in ontvangst nemen en als het fout loopt de verantwoordelijkheid pakken. Mijn hart volgen, creatief zijn en veel mooie plannen maken”

 

Wat is er eigenlijk zo leuk aan het maken van een website? Het is net een puzzel, wat wil je opdrachtgever, wat is er nodig en hoe vind je de balans tussen gebruiksvriendelijk en een mooi design? Laat ik het nou superleuk vinden om mooie dingen te maken en te ontwerpen. Ik ben creatief en probeer op een originele manier dingen soms net anders te bekijken.  

Ik hou ervan om mijn zaakjes geordend en netjes te houden. Kom mijn afspraken na en ben een pleaser eerste klas. Ik wil iedereen wegwijs maken in deze snel veranderende wereld,  vind het leuk om dingen uit te pluizen en de puzzel helemaal te ontrafelen.  

Een eigen bedrijf geeft je de mogelijkheid om de dingen te doen zoals je zelf wilt maar het ook voor de opdrachtgever zo te verzorgen zoals je het graag zelf zou willen ontvangen. Als ik onwetend in de wereld van webdesign en online marketing zou staan, zou ik ook graag in goede handen zijn en advies krijgen over wat het best is voor mijn onderneming. 

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” (Martin Luther King)

Kijk nog even rond en laat me weten wat jouw plannen zijn. Vul het contactformulier in en dan drinken we samen een kop koffie!

Ga naar de contact pagina.

×