Hi, Ik ben Carla

Mijn missie is om jou te helpen met het maken van een website waar je supertrots op bent en die je aan de hele wereld wilt laten zien.

Vanuit mediastad Hilversum werk ik aan design websites die resultaat opleveren en waar opdrachtgevers trots op zijn.

Ik haal energie uit het helpen van ambitieuze ondernemers met hun bedrijf. Het up & running krijgen van de techniek voor een website, zorgen voor een mooi design wat ook vertrouwen uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

Ik ben altijd creatief geweest en in mijn jaren als sales manager was ik altijd degene die de ontwerpen verzorgde voor alle uitingen. Ik had wel door dat ik daar heel veel energie van kreeg. 

Alle zaken werden steeds meer gestandaardiseerd en er was steeds minder ruimte om ergens een eigen invulling aan te geven. 

Het werd tijd om uit te zoeken hoe ik mijn creativiteit zo goed mogelijk kon benutten. Ik moest mijzelf losmaken van de baan in loondienst en opzoek naar nieuwe uitdagingen.

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” (Martin Luther King)

Wat als je persoonlijk contact kan maken met je opdrachtgever en iets maakt wat echt waarde heeft. Om een website maken duik je in het verhaal van de opdrachtgever. Je wordt meegezogen in de energie en dat werkt 2 kanten op.

Wat als je al je creativiteit mag uiten in een project en je alleen rekening moet houden met je eigen innerlijke criticus en de ideeën van de opdrachtgever,

Wat als je je eigen tijd mag indelen en niet vastzit in het loondienst stramien.

Nou je raadt het al jelsma-online was geboren.

Wat is er eigenlijk zo leuk aan het maken van een website? Het is net een puzzel, wat wil je opdrachtgever, wat is er nodig en hoe vind je de balans tussen gebruiksvriendelijk en een mooi design? Laat ik het nou superleuk vinden om mooie dingen te maken en te ontwerpen. Ik probeer op een originele manier dingen soms net anders te bekijken.  

Ik hou ervan om mijn zaakjes geordend en netjes te houden. Kom mijn afspraken na en ben een pleaser eerste klas. Ik wil iedereen wegwijs maken in deze snel veranderende wereld,  vind het leuk om dingen uit te pluizen en de puzzel helemaal te ontrafelen.  

 

” Een eigen onderneming is heel erg spannend maar ik mag alles zelf bepalen en creëren. Als het goed gaat mag ik alle complimenten in ontvangst nemen en als het fout loopt de verantwoordelijkheid pakken. Mijn hart volgen, creatief zijn en veel mooie plannen maken”

Something else

Ik hou van wandelen en loop op het ogenblik het Pieterpad met 5 wandelvriendinnen.

Ik ben ooit begonnen met de hotelschool en omdat ik het nog steeds heel leuk vind om te koken heb ik een kookclub. We koken iedere 2 maanden de sterren van de hemel.

Voordat ik begon met mijn eigen bedrijf was ik vrijwilliger bij het Filmtheater Hilversum. Door tijdgebrek heb ik dit moet opgeven maar ik ga nog wel regelmatig naar de film.

×