Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” (Martin Luther King)

 

Jelsma in het kort

Volledige naam is Carla Gesina jelsma, geboren in Amsterdam in 1969. Ging naar de hotelschool en liep stage in Eindhoven en in Orlando USA. Werkte als catering manager van een grote kantine. Na 2 jaar werd ik gevraagd om assistent bedrijfsleider te worden bij een universitair restaurant en na 10 jaar ben ik doorgegroeid naar sales manager bij de banqueting afdeling. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 18 jaar. Ben gek op koken, tuinieren en Kangoo-jumpen.Ik verzorg dagelijks voor 3 dagen in de week hele mooie evenementen. Dit doe ik al heel wat jaren met heel veel plezier. Toch ging het een tijdje geleden kriebelen, je wilt op een gegeven moment weer wat nieuws leren. De Coronatijd waarbij de hele evenementenbranch op zijn gat lag heeft mij het laatste zetje gegeven.

Ik besloot de NIMA A online marketing opleiding te doen bij ICM opleidingen&trainingen en dat heeft een hoop in gang gezet. Ik besloot om verder te willen met een eigen bedrijf in online marketing advies en webdesign. Uiteraard begon ik met het maken van mijn eigen website waar ik enorm trots op ben

Mijn genetisch aangeboren eigenschap om iedereen blij te maken is de aanstichter om dit voor veel meer mensen te willen ontwikkelen. Samen met online marketing advies zou ik iedereen wegwijs willen maken in deze snel veranderende wereld.

Ik bouw de websites in WordPress en kan al mijn creativiteit hierin kwijt. Met mijn opgedane kennis tijdens de studie zorg ik ervoor dat de website effectief en functioneel is.

Ik ben stap voor stap begonnen en kijk wat er op mijn pad komt.

” Een eigen onderneming is heel erg spannend maar ik mag alles zelf bepalen en creëren. Als het goed gaat mag ik alle complimenten in ontvangst nemen en als het fout loopt de verantwoordelijkheid pakken. Mijn hart volgen, creatief zijn en veel mooie plannen maken”

 

Kijk nog even rond en laat me weten wat jouw plannen zijn. Vul het contactformulier in en dan drinken we samen een kop koffie!

Ga naar de contact pagina.