Vanuit mediastad Hilversum werk ik aan design websites die resultaat opleveren en waar opdrachtgevers trots op zijn.

Ik haal energie uit het helpen van ambitieuze ondernemers met hun bedrijf. Het up & running krijgen van de techniek voor een website, zorgen voor een mooi design wat vertrouwen uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten” (Martin Luther King)

Wat is er eigenlijk zo leuk aan het maken van een website? Het is net een puzzel, wat wil de opdrachtgever, wat is er nodig en hoe vind je de balans tussen gebruiksvriendelijk en een mooi design? 

Laat ik het nou superleuk vinden om mooie dingen te maken en te ontwerpen. Ik probeer op een originele manier dingen soms net anders te bekijken.  

Ik hou ervan om mijn zaakjes geordend en netjes te houden. Kom mijn afspraken na en ben een pleaser eerste klas. Ik wil iedereen wegwijs maken in deze snel veranderende wereld,  vind het leuk om dingen uit te pluizen en de puzzel helemaal te ontrafelen.  

Something else

Ik hou van wandelen en loop op het ogenblik het Pieterpad met 5 wandelvriendinnen.

Ik ben ooit begonnen met de hotelschool en omdat ik het nog steeds heel leuk vind om te koken heb ik een kookclub. We koken iedere 2 maanden de sterren van de hemel.

Voordat ik begon met mijn eigen bedrijf was ik vrijwilliger bij het Filmtheater Hilversum. Door tijdgebrek heb ik dit moet opgeven maar ik ga nog wel regelmatig naar de film.

Mijn vervelende tiny habbit is dat ik gebruikte lucifers terugstop in het doosje. Ja ik weet het heel irritant.

Ohja er is ook nog iets met het afsnijden van een kaasblok, maar dat vertel ik je dan als we een afspraak plannen!

×