Bekijk hieronder mijn portfolio en de ervaringen van de opdrachtgevers

Portfolio webdesign

Portfolio, webdesign en online marketing advies

Aanrader!

Onze website hadden we overgenomen van de vorige eigenaren en heeft vlak na de overname door de covid volledig stil gestaan, er lag dus behoorlijk wat werk toen we contact opnamen met Carla. Groot voordeel voor ons is Carla haar jarenlange ervaring in dezelfde branche waardoor de juiste ondersteuning, hulp en aandacht kon en nog steeds gegeven kan worden. Zeer prettige samenwerking die we nog lang zullen blijven voortzetten. 

Richard & Wendy

Wat een fijne samenwerking! Het contact met Carla verliep vlot en rechtstreeks. Ze heeft mijn wensen voor de website goed aangevoeld en verwerkt. Ze gaf adviezen en kwam met oplossingen en ideeën die een goede aanvulling waren. Ze is creatief en heeft een goed gevoel voor sfeer en kleurencombinaties. Carla, bedankt en succes met je toekomstige projecten.

Karin de Bree

Ik ben zo ongelooflijk blij met het deskundig en professionele advies van Carla. Zij leidde het bouwen van mijn website in heel goede banen! Ze denkt mee qua lay out en ontwerp, heeft eigen inbreng wat ik erg waardeer en weet wat ze doet als het gaat om websupport en beveiliging van de site, heel belangrijk. Ik ben zo trots op mijn site, dank je wel lieve Carla.

Anouk Kiers

Door mijn viraal gaan op Tik Tok had ik behoefte aan een site die ook aan zou sluiten bij jongeren. Een site die zou opvallen en waarmee ik jongeren kon inspireren om zichzelf te zijn en zich te laten zien.

Toen ik Carla Jelsma leerde kennen wist ik nog niet goed hoe ik dit vorm moest gaan geven. Met veel geduld heeft zij samen met mij onderzocht wat ik voor ogen had, en wat de technische mogelijkheden daartoe waren.

Daarbij heeft zij zich rustig en oplossingsgericht opgesteld. Carla kwam bovendien met het idee om mezelf tussen de koeien te laten fotograferen, om een beeld te geven aan het pakken van je podium.

Dat heeft een spectaculair mooi resultaat opgeleverd. Daarnaast is Carla niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en houdt ze goed de verschillen tussen de weergave op PC, telefoon en Ipad in de gaten.

Het was een prettige samenwerking, die als een soort groeiproces voor ons allebei is verlopen en heeft geleid tot een prachtig resultaat!

Nynke Dijk

 

Het team van Cleanitup was al een tijdje bezig met de onderneming maar de website was in de vergetelheid geraakt. Toen ze met mij contact opnamen waren alle aanknopingspunten van de website kwijt, de wachtwoorden, de mailadressen, opbouw van de site en het logo. Na veel contact en uitzoeken zijn we erin geslaagd een gedeelte van de oude site boven water te krijgen en hebben we er in korte tijd een hele mooie compacte site van gemaakt.

Trots op het resultaat!

 

×