Portfolio webdesign.
Laat je inspireren en bekijk de projecten die ik heb gedaan voor ambitieuze ondernemers.

Portfolio, webdesign en online marketing advies
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Mock up Blossomcare
Mock-up After-lipo

Dimitri's Amsterdam

Aanrader!

Onze website hadden we overgenomen van de vorige eigenaren en heeft vlak na de overname door de covid volledig stil gestaan, er lag dus behoorlijk wat werk toen we contact opnamen met Carla. Groot voordeel voor ons is Carla haar jarenlange ervaring in dezelfde branche waardoor de juiste ondersteuning, hulp en aandacht kon en nog steeds gegeven kan worden. Zeer prettige samenwerking die we nog lang zullen blijven voortzetten. 

Dimitri’s Amsterdam.nl

Richard & Wendy

Mondhygiënist Hilversum

Wat een fijne samenwerking! Het contact met Carla verliep vlot en rechtstreeks. Ze heeft mijn wensen voor de website goed aangevoeld en verwerkt. Ze gaf adviezen en kwam met oplossingen en ideeën die een goede aanvulling waren. Ze is creatief en heeft een goed gevoel voor sfeer en kleurencombinaties. Carla, bedankt en succes met je toekomstige projecten.

Mondhygiënist Hilversum.nl

Karin de Bree

Magnolia styling

Ik ben zo ongelooflijk blij met het deskundig en professionele advies van Carla. Zij leidde het bouwen van mijn website in heel goede banen! Ze denkt mee qua lay out en ontwerp, heeft eigen inbreng wat ik erg waardeer en weet wat ze doet als het gaat om websupport en beveiliging van de site, heel belangrijk. Ik ben zo trots op mijn site, dank je wel lieve Carla.

Magnolia styling.nl

Anouk Kiers

IKBENNYNKE

Door mijn viraal gaan op Tik Tok had ik behoefte aan een site die ook aan zou sluiten bij jongeren.

Toen ik Carla Jelsma leerde kennen wist ik nog niet goed hoe ik dit vorm moest gaan geven. Met veel geduld heeft zij samen met mij onderzocht wat ik voor ogen had, en wat de technische mogelijkheden daartoe waren.

Daarbij heeft zij zich rustig en oplossingsgericht opgesteld. Carla kwam bovendien met het idee om mezelf tussen de koeien te laten fotograferen, om een beeld te geven aan het pakken van je podium.

Dat heeft een spectaculair mooi resultaat opgeleverd. Daarnaast is Carla niet bang om nieuwe dingen uit te proberen.

Het was een prettige samenwerking, die als een soort groeiproces voor ons allebei is verlopen en heeft geleid tot een prachtig resultaat!

IKBENNYNKE.nl

Nynke Dijk

Ydbird

Carla heeft mij geholpen om mijn website opnieuw in te delen en te structureren. De communicatie verliep soepel en als ik nog een vraag had omtrent mijn website, beantwoordde zij deze snel. Bedankt! Ik zou jelsma-online zeker aanbevelen als je een nieuwe website wil laten bouwen of om te website te structureren.

Ydanne

Blossomcare

Carla van Jelsma Online heeft mij ontzettend goed geholpen met de bouw van mijn website. Ze was gedurende het proces altijd goed bereikbaar. Ze keek en dacht altijd geduldig met mij mee en gaf goed advies. Ik ben heel blij met het resultaat! Carla, heel veel dank!

Blossomcare.nl

Ingrid

Lucia Personal Trainer

Ik heb jelsma-online gevraagd om mijn website vorm te geven. Ik ben uitermate tevreden over het eindresultaat en over de ontzettend goede samenwerking. Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd. Ik kan jelsma-online iedereen aanraden. Zelfs een leuke kaart na het online gaan van de site ontvangen. Dankjewel Carla!

Luciapersonaltrainer.nl

Lucia

After-Lipo By Diana

Carla heeft mij meer dan geholpen, eerst heeft zij duidelijk mijn visie in kaart gebracht en begrijpt als geen ander dat ieder zijn eigen vak kent. Daar waar zij goed in is wordt dan tot leven gebracht, dat alles zo te samen, geweldig en zelfs hartverwarmend ❤ Dankbaar dat je op m’n pad bent gekomen. Liefs Diana

After-Lipo.nl

Diana

Xullux Yachts Connections

Mock up Blossomcare
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Portfolio, webdesign en online marketing advies
Mock-up After-lipo
Portfolio, webdesign en online marketing advies
×